castravete.Info - Logo
Bine ai venit OASPETE Cauta | Teme active | Membrii | Intrare | Inregistrare

Cum iti creezi un cont la o banca virtuala, folosind un card electronic? Optiuni
MagogKasdeyahe
Postat: Tuesday, November 18, 2008 8:19:07 PM
Nivel: Advanced Member
Groupuri: Member

Intrat: 5/14/2008
Postari: 503
[Points]: 1,821
Locatia: sibiu

Internetul e plin de anunturi,oportunitati,vanzari,premii date online etc. Sa zicem ca vrei si tu sa cumperi ceva,sau sa pariezi online, sa joci pe bani ceva jocuri de noroc online, sa lucrezi online si sa fii platit pentru asta etc si vrei sa fii platit sau sa dai bani de pe cardul electronic.

Cum procedezi?

Iti faci un card electronic,primul pas.

Al doilea, incerci sa-ti faci cont pe 2,3 banci virtuale mai cunoscute,gen www.paypal.com sau www.alertpay.com .

Ar trebui sa fie simplu. Acolo te inregistrezi cu datele personale si scrii datele de pe card. Asa am facut si eu,cu un card Mondo,de la Banca Transilvania. Pe www.paypal.com nu pot sa introduc datele cardului deoarece imi scrie ca banca a respins operatiunea!!! La banca cei care ar trebui sa-mi ofere informatii....nu prea au habar, teoretic ar trebui sa mearga. E drept ca n-am depus nimic in cont,asta sa fie motivul? Desi,ar fi trebuit sa-mi dea alt mesaj situl,sa-mi spuna sa depun niste bani,ceea ce nu se intampla. Pe www.alertpay.com a trebuit sa uploadez scanat buletinul pentru a ma verifica ei,cica. Mi-au scris ca va dura aceasta perioada,si vad ca dureaza cam mult.

E chiar asa greu?Ce ar mai trebui sa fac sa pot cumpara sau primi bani pe cardul meu electronic?Sunt nervos si un pic frustrat,ca merge asa greu. Iar functionarii de la banca mai mult ma incurca decat sa ma ajute. Stie cineva de aici toti pasii? A, si am pus limita de 5000 de ron,deci se poate retrage teoretic fara limita prea mica...nu ar fi problema,ca nu fac eu asa ditamai tranzactiile.Orice ajutor pe aceasta tema e mai mult decat binevenit. Multumesc.

Tara Lu Papura
admin
Postat: Wednesday, December 24, 2008 10:43:01 PM
Nivel: Administratia
Groupuri: Administration

Intrat: 5/15/2008
Postari: 125
[Points]: -401
Locatia: Bucuresti

eu folosesc paypal si carduri visa

majoritatea saiturilor accepta carduri visa si mastercard pt plati, e destul de simplu sa-ti faci unul. Mergi la banca si-ti faci in 5 minute,iar cardul vine in cateva zile. E posibil sa nu mearga din prima plata online, dar poti sa-i suni si sa-i rogi sa-ti activeze optiunea de plata online

daca vrei sa platesti prin paypal atunci iti creezi un cont la ei,iar al doilea pas este sa atasezi un card visa sau mastercard la contul tau de paypal

"Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul." Sir Winston Churchill
Utilizatori pe tema
Oaspete

Saritura forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Poti crea sondaje in acest forum.
Poti vota la sondaj in acest forum.

[Main Forum RSS] : RSS

Cetatenie-Romana.Info
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.899 secunde.