|
|
Nivel: Administratia Groupuri: Administration
Intrat: 5/15/2008 Postari: 125 [Points]: -401 Locatia: Bucuresti
|
Cineva de pe forum,parca Andreea a propus la un moment dat schimbarea denumirii acestui forum.
M-am gandit ca ar fi totusi o idee buna, de aceea va rog sa veniti cu ceva propuneri,
Vom vota si eu voi decide care va fi denumirea cea mai buna.
Propunerea castigatoare va obtine 500 puncte.
"Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul." Sir Winston Churchill
|
|
Nivel: Advanced Member Groupuri: Member
Intrat: 5/14/2008 Postari: 503 [Points]: 1,821 Locatia: sibiu
|
www.forum.info - nu e luat domeniul si numele e cred cel mai bun desi e cel mai simplu, ma gandesc ca va intra rapid in primele pozitii ale motoarelor de cautare datorita denumirii.
Alte alternative care mi-au placut cum suna: infonet sau netinfo, dar pe domeniul .info sunt deja luate, doar daca doresti Victor alt domeniu...probabil ca nu e cazul. freetalking.info sau talking.info sau justsayit.info iarasi par ok. Oricum, sunt de parere ca e bine sa fie un cuvant englez care sa fie utilizat si in romana, asa va atrage mai usor userii de pretutindeni. Si acest cuvant sa aiba legatura cu continutul websitului, pentru ca denumirea de castravete desi interesanta, duce cu gandul pe utilizator la alt gen de site, unul de mancaruri vegetariene eventual sau de agricultura, in nici un caz forum de discutii despre orice.
Tara Lu Papura
|
|
|
Eu am incercat sa cumpar domeniul, dar din pacate forum.info este luat, cu toate ca nu exista un astfel de site online in acest moment.
"Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul." Sir Winston Churchill
|
|
Intrat: 5/14/2008 Postari: 103 [Points]: 296 Locatia: Baia Mare
|
Hmm...destul de greu de gasit un nume. Din cite stiu castravete.info e un forum general. Eventuale sugestii despre temele principale ale forumului? 
|
|
|
DA - UN FORUM GENERAL,
ce ziceti de :
LoremIpsum.info
minerva.info sau ceva cu minerva(zeita intelepciunii)
buz.com sau buz.info
|
|
Intrat: 5/14/2008 Postari: 103 [Points]: 296 Locatia: Baia Mare
|
chat.info ? 
|
|
|
e luat...
|
|
|
|
|
|
Mersi MagogKasdeyahe pt sugestie
am luat peforum.info
ti-am adaugat 500 puncte
|
|
|
Mersi frumos pentru puncte admin, ma bucur ca am putut ajuta. Sa speram ca sub noua denumire forumul va atrage o comunitate mare de useri si ca va fi nevoie de moderatori.   Tara Lu Papura
|
|
|
Oaspete |